SPRE UN DEZNODAMANT FERICIT

   Text:Ioan 13:1-3.

Introducere:

,,I-a sosit ceasul sa plece din lume asta la Tatal…’’Ce final!Si,totusi ce destinatie….Acasa la Tatal!Ceea ce ar trebui sa ne preocupe nu este CAND se vor sfarsi lucrurile,ci CUM!

1.IDENTIFICA SCOPUL LUI DUMNEZEU CU TINE-,,Isus stia ca de la Dumnezeu a venit,si la Dumnezeu se duce’’ Nu trai haotic!Dumnezeu are un scop pentru tine,pentru viata ta!Solomon spunea:,,Dumnezeu a facut toate lucrurile pentru o tinta!’’Prov.16:4.

2.DOBANDESTE SIGURANTA CONLUCRARII CU CERUL-,,Tatal II daduse toate lucrurile in maini…’’Pare surprinzatoare afirmatia in contextul in care Isus a fost dat in mainile pacatosilor….Si totusi,Fiul a acceptat decizia Tatalui.implicandu-se in implinirea planului Ceresc in viata Sa!

3.DEZVOLTATI CARACTERUL,EL TE VA INSOTI IN CER-,,Isus….I-a iubit pe ai Sai pana la capat…’’ E uimitor!Ce Caracter!Sa ai puterea sa-I iubesti pana la capat pe cei ce Te-au tradat,fug de Tine spunand:Nu-L cunosc…Nu-ti lasa caracterul afectat de intrigile oamenilor.Este investitia pentru Eternitate.

Concluzie:

Spre un deznodamant fericit,acesta este scenariul fericit al vietii noastre!Nimeni sa nu-ti rapeasca bucuria si premiul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *