Campania caritabilă „Nevoia ta este şi nevoia mea”

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Republica Moldova în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei mun. Chişinău a iniţiat în data de 7 februarie 2010, campania caritabilă „Nevoia ta este si nevoia mea”, care a avut loc in scuarul Teatrului de Opera si Balet.Binefacere

In cadrul Programului desfasurat, Secretarul Uniunii de Biserici AZS, Victor Lotca, li s-a adresat celor prezenti cu un cuvant, la fel si, Vice-Primarul mun. Chisinau D-l Nistor Grozavu. In introducere, Directorul Departamentului de Tineret al Uniunii Biserici AZS Anatolie Tanase a prezentat programul.

Prima acţiune din cadrul acestei campanii s-a desfăşurat duminică, 7 februarie, şi a avut ca scop distribuirea a 300 de pachete cu produse alimentare persoanelor social-vulnerabile, invalizilor, bătrânilor şi copiilor săraci din mun. Chişinău. Organizatorii au avut grija ca aceste pachete să fie distribuite de tineri voluntari, astfel ca generaţia tânără să fie sensibilizată vizavi de situaţia precară a celor care sunt semenii noştri. Per total, numarul celor prezenti la demararea programului a fost de circa 250 persoane.

campanie de binefacere

Ajutor

Prin intermediul acestei campanii, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Republica Moldova în parteneriat cu Administraţia Publică Locală, încearcă, în contextul crizelor actuale, să-i facă pe oameni mai atenţi la nevoile celorlalţi şi mai preocupaţi de binele comun al societăţii. Descoperind nevoile altora, vom realiza că nevoile noastre sunt mai puţin semnificative, iar efectele crizelor se vor estompa astfel considerabil în viaţa celor care au mai multă grijă de alţii decât de ei însişi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *