Altarul pentru jertfe

După zilele geroase ale iernii prima zi de primăvară a adus căldură în inimile ascultătorilor programului „Tainele Împărăţiei lui Dumnezeu”.

Partea muzicală a fost una deosebită de celelalte datorită faptului că cei prezenţi în sală au fost nu numai ascultători, dar şi interpreţi împreună cu Natalia Kozakova ”, unindu-se prin cîntarea «Великий Бог» („Măreţe Dumnezeu”). Natalia a fost cea, care ne-a umplut inimile cu cântări de slavă în adresa lui Dumnezeu timp de 10 zile. Ca semn de recunoştinţă pentru efortul depus, preşedintele Uniunii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Moldova, Andrei Moldovanu i-a cadonat un suvenir în formă de „cheia sol”.

«Ecoul cerului»«Ecoul cerului»

«Iubesc pe Domnul»

«Iubesc pe Domnul»

Dimitrii Belîi, a prezentat tema ,,Cum să ne alimentăm corect?” O alimentaţie corectă este un bun remediu pentru prevenirea stresului. Ea este acel factor care apără organismul nostru de bolile care afectează cel mai des organismul uman. Pentru a avea o alimentaţie corectă, trebuie de răspuns la 3 întrebări: Ce mîncăm? Cînd mîncăm? Cît mîncăm? Dimitrii Belîi ne îndeamnă ca alimentaţia noastră să fie cât mai bogată în legume şi fructe. În acest context o importanţa deosebită asupra organismului o au dejunul şi consumul de lichide. Aceşti factori reduc nivelul de oboseală, elimină durerile de cap şi emoţiile negative.

Dmitrii Belîi – «Ce? Când? Cât?»

Dmitrii Belîi – «Ce? Când? Cât?»

Cînd Dumnezeu a eliberat poporul Său din robia egipteană, a găsit o soluţie, de a fi prezent mereu în mijlocul lor, prin construirea Sanctuarului, care era prototipul celui ceresc. El avea ca obiect central chivotul care simboliza prezenţa Domnului în mijlocul poporului. Anume prin jertfa adusă pe altar, care arăta la Jertfa de pe Crucea a lui Hristos, poporul Israel putea înţelege ce mare preţ urma să fie plătit pentru răscumpărarea omului din păcat.

Petr Kulakov: «Sanctuarul ne arată începutul planului veșnic de răscumpărare»

Petr Kulakov: «Sanctuarul ne arată începutul planului veșnic de răscumpărare»

Inna Chiosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *